Vigtige råd og vejledninger


 

 

 

 

 

  • Lyt til dig selv: Din krop og ikke mindst dit hjerte lyver aldrig, så mærk efter hvordan du har det indeni og brug dine egne følelser som dit pålidelige kompas i livet. Simpelt sagt: sig ja, hvis du har en god følelse – sig nej, hvis du har en dårlig følelse i den enkelte situation.

 

  • Vær ærlig og autentisk: Det lyder som en floskel, men er SÅ ufattelig vigtigt for dig selv og din selvrespekt, at du tør være ærlig og autentisk i alle situationer, og ikke gøre som du tror andre forventer af dig.

 

  • Lær dine behov at kende: spis når du er sulten, sov når du er træt, mærk hvornår din krop vil på toilettet, og gå derud i stedet for at udsætte det til et mere passende tidspunkt i dine planer. Smil når du er glad, og græd når du er ked af det.

 

  • Træk vejret HELT ned i maven: Det er det bedste du kan gøre hver eneste gang du mærker lidt uro i kroppen. Det at trække vejret helt ned i maven vil omgående give dig ro i din krop, dermed kan du være mere nærværende og til stede i dig selv og i andres selskab, det vil fjerne unødig støj og give dig en følelse af at være en del af helheden.