Healing – vejen til selvhelbredelse


 

 

 

 

Healing – vejen til selvhelbredelse

  • Healing er et fantastisk redskab, og en sikker hjælp på vejen frem til dig som ønsker dyb indre glæde, harmoni og balance.
  • At heale betyder dybest set at bringe mennesket i kontakt med sig selv. Det enkelte menneske vil efter endt behandling føle helhed, ro og balance ved hjælp af energi: følelsesmæssigt, mentalt, fysisk og åndeligt.

Healing kan bruges i mange forskellige sammenhænge:

  • Det er ikke kun syge mennesker, eller mennesker med ubalancer, der kan have gavn af healing, men også raske og velfungerende mennesker, specielt i selvudvikling, samt ved helt naturlige processer. Det sker helt af sig selv for os alle sammen, bl.a. ved de store naturlige skift og forandringer i livet som flytning, skilsmisse, savn, identitetskrise, jobskifte, fødsel, tab osv.
  • De mennesker der oftest henvender sig til mig, er mennesker med symptomer som livssmerte og forvirring.
  • Vores følelsesmæssige tilstand betyder alt for os. Hvis vi føler harmoni og ro i kroppen vil vi kommunikere på en hensigtsmæssig måde, både verbalt og nonverbalt, men hvis vi føler uro og forvirring i kroppen, er der stor risiko for, at det stik modsatte vil ske
  • Min helt personlige oplevelse med healing var og er, at jeg fik fokus på en ny verden der åbnede sig omkring mig, fyldt med muligheder og ikke begrænsninger. Det var som om der skete en forvandling med mig, IKKE noget mystisk, men en naturlig følelse af at komme hjem i mig selv og mit hjerte. (Hvis du spørger mig, så ER det i hjertet sjælen bor). At komme hjem til mig selv var og er stadig, noget af det største der er sket for mig, en helt uvurderlig gave.

Desværre klinger healing som noget mystisk, mærkeligt hindsides opreklameret “bull shit” i mange menneskers øren. Det er selvklart hos de der IKKE har prøvet en behandling. Enhver derimod, både MENNESKET med og MENNESKET uden fordomme, har mulighed for at komme i kontakt med denne enormt smukke energi – og hvis du er en af de helt heldige (for mig intet mindre end Jesus-status) der ikke har brug for personlig udvikling, så kan du alligevel bruge healing for din karrieres og din status skyld, da healing også kan bruges til at fremme positive og kreative egenskaber.