Foredrag


 

 

1. – Visualisering

  • Du kan danne en bro mellem din ånd og din sjæl, ved at danne indre billeder. De billeder der dannes i hjernen, når vi gør det, er det vi kalder – at tænke.
  • Visualisering er efter min personlige mening et fantastisk og optimalt værktøj til at opnå de mål vi hver især sætter os.
  • Målene kan være lige så forskellige, som vi mennesker er. Det, som de fleste mennesker der kommer til mig ønsker, er kærlighed, en sund krop samt konstruktive relationer til både venner og familie.
  • De positive sanseerindringer vil via dit nervesystem have en direkte effekt på dit immunforsvar.
  • Mine slagord er: SE DET – MÆRK DET – FØL DET.
  • Jeg holder foredrag om visualisering der varer ca. 1,5 time, hvor du her får mulighed for både at afprøve, samt at få dette ikke så kendte værktøj med dig hjem. Herefter kan du arbejde med din sjæls forvandlingsproces (fra larve til sommerfugl). Det er præcis den følelse jeg selv fik, da jeg virkelig forstod at bruge visualisering i min hverdag.
  • Mit bedste råd i denne forbindelse er løbende at give dit sind næring med klare følelsesmæssige billeder på det du virkelig ønsker dig.

“Din fantasi er,” som Einstein beskriver det, “det eneste der vil bestå.” Hans bedste citat er ”Vi kan ikke løse problemer med den samme tankegang, som skabte dem.”

Når man læser hans ovenstående citater, giver det god mening at bruge vores tankevirksomhed bevidst til at skabe os selv den virkelighed og fremtid vi oprigtig ønsker os.

2014-10-08 11.40.45

 

2. – ”Den fjerde alder” – muligheden for bedre livskvalitet
Foredraget er et “aktivt foredrag”, hvor vi taler om “de mulige år” som forskere siger at “60+”-generationen ser ud til at opnå. De og statistikkerne peger på at vi i snit bliver 21 år ældre end vores forældres generation. – Hvad vil vi så bruge den ekstra tid til – og  på – og hvordan kan vi forberede os til at få en så god kvalitetstid, som overhovedet muligt, ud af de ekstra år? Vi taler om både kost, motion, sjæl, legeme, jura og økonomi – og om vi har råd til at lade være med at forberede os – på det hele! Vi ved at der i dagens Danmark er over en million mennesker over 65 år, og at der er indsat godt 3.500 milliarder kroner på pensionsordninger, der over de næste 15 – 20 år kommer til udbetaling. Fremtidsforskere mener at “60+”-erne i stigende grad selv ønsker at bestemme over deres penge, da deres egne børn selv oparbejder arbejdsgiver- og lovbestemte pensioner. I de knapt to timer foredraget varer, bliver der givet råd om praktiske øvelser, seriøse kostråd, set på økonomiske modeller, talt testamenter og konsekvenser, men ikke mindst set på de rige oplevelser som alle kan blive en del af – hvis man bruger den tredje alder – til at forberede sig grundigt til den fjerde.

Bogen “Den fjerde alder” – købsvejledning:

For hurtigt at få bogen lige til døren og i hånden, og samtidig sikre en så lav pris som muligt, så alle har mulighed for at få indblik i den fjerde alder, er det aftalt med Aalborg Universitets Forlag, at bogprisen er sat til kr. 200,00.
Det er let at bestille bogen på nettet, tryk blot på nedenstående link, og bogen er næsten på vej.

http://aauforlag.dk/Shop/boeger/den-fjerde-alder.aspx

dfa

 

God fornøjelse og læselyst !
Tamara og Georg

3. “God kropskarma” Er meget kort forklaret, nogle af de utroligt indviklede kemiske processer der sker i den menneskelige krop  hjerne og hver dag, hvert minut, hvert sekund, dette bliver forenklet og fortalt i al simpelthed, på foredraget “God kropskarma”  dette gør at alle deltagere, vil få noget at tænke over og at tale om, de vil også gå ud med værktøjer de kan bruge til at opnå endnu bedre balance i livets givne forhold.

Din krop er et yderst intelligent design, ja det er faktisk det mest Intelligente design der findes, jeg kalder det for “Det fineste instrument der findes” og det fineste du nogensinde kommer til at besidde i dit liv – dit instrument vil dig ALTID det bedste.                                                                                                                                                                                                                     – Sundhed er ikke kun et fravær af sygdom, sundhed er også bevidsthed, det er for mig HELT afgørende at vi har bevidsthed på og om vores egne tanker og handlinger , selvom det er en ret indviklet proces der sker når kroppen kommunikerer på cellulært plan, jeg vil med dette foredrag forklarer hvorledes vi hver især, kan “Komme bagom” vores egen sundhed, og se hvordan denne kommunikation præger os holistisk i både vores i vores sjæl, i vores sind og i vores “skind”

Foredraget varer godt 2 timer incl. små praktiske øvelser, spørgetid,  og en kaffe pause. Jeg plejer at planlægge det således, at den første time varer foredraget, så er der kaffe pause,  derefter “Overkommelige og hyggelige” praktiske  øvelser, derefter tid til eventuelle spørgsmål.