De fem Tibetanere


 

 

 

De 5 tibetanere, også kaldet energiøvelser/riter og ungdommens kilde:

 

  • Er nemme øvelser/riter der kan udøves hver dag på stuegulvet, på en måtte eller et tæppe. De tager max. 20 min hver dag, og øvelserne er også kaldet ”ungdommens kilde”, da øvelserne smidiggør kroppens muskler og led, samtidig med at de aktivt stimulerer vores indre organer, det vil påvirke vores velbefindende i en meget positiv retning. Det er bedst i opstartsfasen at lave de 5 tibetanere alle ugens syv dage.

 

  • De 5 tibetanere er grundstammen for yoga, og din krop vil føles rank og stærk efter kort tid, og jeg anbefaler at du får en øvet træner til at vise dig de korrekte øvelser, samt vejrtrækning i din opstartsfase. Dette vil gøre, at du hurtigere får indarbejdet den rigtige måde at lave øvelserne/riterne på.

 

  • Jeg har igennem årene undervist mange mennesker i forskellige bevægelsesformer, og det er min erfaring at de 5 tibetanere er den form for bevægelse, der vedholdende bruges i det enkelte menneskes liv. Jeg er overbevist om at grunden er, at menneskekroppen har 7 hovedenergicentre, også kaldet chakraer. Samtidig er vi også omgivet af et usynligt energifelt, også kaldet aura (det finstoflige legeme), og derigennem næres vi af en energi der gennemstrømmer universet. De 5 tibetanere gør det muligt for vores fysiske krop at få tilført livsenergi, da øvelserne stabiliserer og harmoniserer vores egne energicentre, så vi bliver i stand til at give til, modtage fra, og være i verden omkring os, med et højere energiniveau, og en større kærlighed til os selv, dermed også til andre.

 

  • Jeg underviser både hold og har enetimer, jeg har undervist på arbejdspladser, wellness-centre, fitness-centre, mv.. Jeg anbefaler de 5 tibetanere til unge og ældre, samt til mennesker der dyrker motion i forvejen.

 

Prøv de 5 tibetanere, og giv dem en fair chance for at vise dig og din krop, hvad de formår.